Lepelstraatse Boys 1 - Sluis 1

UITSLAGEN

Uislag Hoofdplaat 1 - Sluis 1

Verlenging contract trainers S.V. Sluis
S.V. Sluis heeft besloten om ook volgend voetbalseizoen 2019-2020 verder te gaan met het trainersduo Danny Pols en Patrick Caniere. Zowel de trainers, spelers als bestuur zijn uitermate tevreden over de huidige samenwerking. Wij feliciteren beide trainers met de verlenging van hun contract.

Bestuur S.V. Sluis.
Verenigingsadvies rapport
Marnick Missiaen heeft samen met zijn medestudenten Franklin Boorsma en Marvin de Beule onze vereniging doorgelicht en hierover een verenigingsadvies rapport geschreven met daarin conclusies en aanbevelingen voor SV Sluis. Wij zijn hen hier zeer dankbaar voor.

Dit verenigingsadviesrapport ligt ter inzage in de kantine voor de leden, ouders van leden en vrijwilligers van S.V. Sluis.
AVG privacy regeling bij SV Sluis
SV Sluis past de nieuwe AVG wetgeving toe. Lees hier ons privacy beleid. Voor de privacy rond het veld klik hier.

Ieder lid is verplicht een toestemmingsverklaring te tekenen (of te laten tekenen indien je onder de 16 jaar bent). Heb je dit nog niet gedaan, doe dit dan snel. Download het formulier hier en geef het af in de kantine of mail het naar info@svsluis.nl.

SPONSORS